DOVE

DOVE Шампоан

Описание..
DOVE шампоан за нормална коса, 250 мл.123014230560002
DOVE шампоан за нормална коса 2в 1, 250 мл.123014230560033
DOVE шампоан намалява косопада, 250 мл.128717644242285
DOVE шампоан за интензивна грижа, 250 мл.123014230560040
DOVE шампоан против пърхот, 250 мл.128717163607626
DOVE шампоан за боядисана коса, 250 мл.123014230560019
DOVE шампоан за суха и накъсана коса 250 мл.128711600450523