COLLAGEN PRO-ACTIVE

Collagen Pro-Active 600ml

Течен колаген за пиене „Колаген Про Актив" 600мл, с вкус на ягода:

Предназначение: Хранителна добавка „Течен колаген за пиене" съдържа колаген,  витамини и минерали, които оказват благоприятно действие върху ставите. Колагенът ще ви дари с ослепителна кожа, копринено-бляскави коси, здрави нокти и стави. Влияе благоприятно на съня, регулира теглото.
Състав: Хидролизиран колаген, Тиамин (Вит.В1), Рибофлавин (Вит.В2), Пантотенова киселина (Вит.В5), Пиридоксин (Вит.6), фруктоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, магнезиев хидроксид, аромат на ягода, силициев диоксид, дестилирана вода, глицерин и консервант: калиев сорбат.
Препоръчителна дневна доза: 25 мл дневно (2 супени лъжици или пълна догоре мерителна капачка, поставена върху бутилката).
Указания за употреба: Препоръчва се да се приема всеки ден, половин час преди сън, директно или разтворен в течност. Да се разклати преди употреба.
Условия на съхранение: На сухи и проветриви места, защитени от пряка слънчева светлина. Не съхранявайте в хладилник!
Важно: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене, както и в случаи на бъбречна и чернодробна недостатъчност.

Описание..
Collagen Pro-Active 600ml127640167689422