POWER OF NATURE

Ехинацея Екстра (Имунна система)


Ехинацея Екстра

Ехинацея Екстра на Power of Nature е тройна защита за имунната система!

Изключителна тройна комбинация с екстракт от ехинацея, цинк и Витамин С!

Ехинацеята е традиционна билка, широко известна с качествата си да укрепва имунната система. Тя е богата на мед, желязо, йод, калий, витамини А, С и Е. Тази комбинация работи като естествен антибиотик, който може да подтисне дейността на вирусите. Ехинацеята има свойството да активира Т-клетките, което стимулира дейността на имунната система.

Цинкът участва в много важни процеси за организма, като например образуването на енергия, синтеза на аминокиселини, репродуктивното здраве на мъжете, образуването на инсулин и много други. Но тук ще говорим за цинка, като втория важен елемент от тройната защита за имунната система със своя антивирусен ефект!

Витамин С – третият елемент от тройната защита. Едва ли има нужда от представяне и обяснение колко важен витамин е за имунната система и колко важна роля играе при настинки, грип и други респираторни заболявания причинени от вируси.

Но все пак!

Витамин С играе основно защитна роля в организма. На първо място ролята му е да подобри дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат важата функция да откриват и елиминират бактерии и вируси.  Също така е важен антиоксидант!

Ехинацея Екстра на Power of Nature осигурява тройна защита за имунната система целогодишно и най-вече в периодите, в които сме най-податливи на вируси и настинки.

Указания за употреба:

Възрастни: Приемайте по 1 разтворима таблетка на ден, разтворена в чаша вода като хранителна добавка.

Продуктът е подходящ за диабетици.

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани.

Не съдържа захар, лактоза, глутен, мазнини и изкуствени оцветители.

Съдържание: 24 разтворими таблетки

Всяка таблетка съдържа:

Ехинацея екстракт: 100mg

Цинк: 9,5mg (95% от ПДП*)

Витамин С: 135 mg (169% от ПДП*)

*ПДП: Препоръчителен дневен прием

Състав: Лимонена киселина - регулатор на киселинността, натриев бикарбонат, аскорбинова киселина (Витамин С), инулин, цинков глюконат, натриев цикламат - подсладител, аромат на лимон, натриев захарин - подсладител, ехинацея екстракт 20:1, рибофлавин фосфат - оцветител.

ВАЖНО: След употреба внимателно затваряйте флакона. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното хранене. Този продукт не е предназначен за предпазване, провеждане на лечение и не лекува болести в човека. При бременност, кърмене, както и ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с лекар. Да не се приема от лица, страдащи от авто-имунни заболявания и деца под 12-годишна възраст. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Описание..
Ехинацея Екстра 24 таб еферв.805200321008319