POWER OF NATURE

Магнезий (Витамини и Минерали)

 

Магнезий

Магнезият на Power of Nature е в ефервесцентна форма (разтворима таблетка), с приятен лимонов вкус. В 1 таблетка се съдържа 220mg магнезий, което представлява 59% от препоръчителния дневен прием. Хранителната добавка снабдява организма с дневните нужди от магнезий.

Магнезият е минарал, от който тялото се нуждае ежедневно, тъй като не се складира. Това означава, че всеки ден трябва да снабдявате организма си с този жизненоважен минерал чрез разнообразна храна. Например най-много магнезий има в зеленчуците, ядките, сушените плодове и други. От по-голямо количество магнезий на ден се нуждаят активно спортуващите, бременните жени, децата и възрастните хора. Магнезият е минерал, който играе основна роля за функционирането на нервната и мускулната система. Спомага за намаляване чувството на отпадналост и умора, участва в енергийния метаболизъм.

Подходящ е като хранителна добавка при мускулни крампи и менструални болки.

Дозировка:

Възрастни: Една таблетка на ден, разтворена в чаша вода, препоръчително преди ядене, като хранителна добавка.

Без захар, консерванти, глутен, лактоза и изкуствени оцветители.

Подходящо за диабетици.

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани.

Съдържание: 20 разтворими таблетки

Всяка таблетка съдържа:

Магнезий 220mg (59% от ПДП*)

* ПДП: Препоръчителен дневен прием

Състав: Лимонена киселина - регулатор на киселинността, натриев бикарбонат, магнезиев карбонат, натриев цикламат - подсладител, лимонов аромат, сорбитол - подсладител, скорбяла, натриев захарин - подсладител.

ВАЖНО:

Затваряйте внимателно флакона след употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Този продукт не е предназначен да предпазва или лекува човешките болести. Консултирайте се с Вашия личен лекар при бременност, кърмене, ако приемате лекарства или имате конкретен здравословен проблем. Съхранявайте на сухо, хладно място, недостъпно за деца.

Описание..
Магнезий 20 таб еферв.1005200321007237