POWER OF NATURE

Mens-X NOW (Мъжко здраве)

Mens-X NOW С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ, БЕЗ НЕГАТИВНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!


Хранителна добавка, предназначена за мъже, които имат съдова стеноза, вазоспазъм и еректилна дисфункция. Подобрява еластичнoстта на стените на кръвоносните съдове, което води до по-добро кръвоснабдяване.

За кого е продукта?
·         За мъже в напреднала възраст с перманентна нужда поради еректилна дисфункция
·         За мъже на средна възраст с нарушена сексуална функция
·         За млади мъже в спешни ситуации вследствие на умора и стрес
Характеристика и действие на продукта:
Хранителна добавка с L-аргинин, цинк, витамин C , екстракт от епимедиум (Horney Goat – разгонен козел) и корен на женшен. В състава си включва традиционни билки със свойства на афродизиак и други естествени съставки, които подобряват кръвообръщението, поддържат здрава кръвоносната система, за мъжка полова мощ и сексуален комфорт.

Съдържание на активни съставки в една таблетка:

L - аргинин   -   2500mg
Екстракт епимедиум   -   100mg
Витамин С   -   40mg (50% ПДП*)
Цинк  5mg   -   (50% ПДП*)
Екстракт корен женшен   -   5mg

* Препоръчителен дневен прием

Опаковка: 4 ефервесцентни таблетки
Указания за употреба: 2 таблетки дневно (1 доза), разтворени в чаша вода след леко хранене. Продуктът да се приема 2 часа преди очаквания резултат.
Подходящ за диабетици, НО С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ КЪМ ВЪГЛЕГИХИДРАТНИЯ СЪСТАВ. НЕПОДХОДЯЩ за хора с високо кръвно налягане и/или сърдечни заболявания. Преди да използват продукта, трябва да се консултират с лекуващият лекар.
ВАЖНО! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното хранене. Този продукт не е предназначен за предпазване, провеждане на лечение и не лекува болести в човека. При бременност, кърмене, както и ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с лекар. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

 

Описание..
MENS - X NOW1805200321009828